www.anadolclub.org Forum Ana Sayfası www.anadolclub.org
Anadol Otomobil Kulübü

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Ersin Özerol

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.anadolclub.org Forum Ana Sayfası -> Hoşgeldiniz
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ersin

MesajTarih: Prş Ağu 21, 2008 10:07 pm    Mesaj konusu: Ersin Özerol Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba,

adim Ersin Özerol, 33 yasindayim. Almanya´da dogdum ve halen Almanya´nin Köln kentinde yasamaktayim.
Tüm hayatim Almanya´da gectigi icin, bir anadol sahibi olmak hic mümkün olmadi.
Hos, almanya´da anadol satin alma imkani olsaydi faydalanirmiydik? Bence hayir. Cünki cocuklugumuzda Anadol hakkinda duyduklarimiz genelde iyi seyler degildi. Kücümsenen, hakkinda türlü espiriler yapilan ve dalga gecilen bir otomobil markasiydi Anadol.

Durum böyle olunca benimde beynime kazilan Anadol imaji daima bu yönde oldu.
Yanliz özellikle son yillarda Anadol´lar yollardaki yerini Kia´lara, Hyundai´lara birakip teker teker yok olunca, Türkiye tatillerinde gözlerim Anadol arar oldu. Tek tük görülen Andollara daha dikkatli bakmaya basladim ve Anadol ilgisi büyümeye basladi. Bu siteyede bu ilgi ve merak sonucu ulasdim.

Belkide merakimi pekistiren Ümraniye Ikea otoparkinda yan yana duran iki anadol oldu.
Iki A1 model yan yana par edilmis, sanki ajentadan yeni cikmisscasina parliyorlardi.
Hyundai´in Kia´ya, Fiat´in Toyota´ya benzedigi "tek tip otomobil" devrinde, bu iki klasik kendi baslarina bir yasam tarzi bir stili temsil ediyordu bence.
Belkide icimdeki Türk otomobil markasi özlemide bu arabalara daha baska bir gözle bakmama, Anadollara sempati duymama neden oldu.

Sizler gibi bu klasigi yasatan, hak ettigi degeri veren kisileri kutluyorum.

Saygilarmla Ersin Özerol
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan dilek

MesajTarih: Cmt Ağu 23, 2008 9:11 pm    Mesaj konusu: selam ersin bey sitemize hoş geldiniz Alıntıyla Cevap Ver

yazdıklarınızı çok samimi buldum nacizane tavsiyem muhakkak bir anadol sahibi olun memleketinizde bırakır izine gelince kullanırsınız inanın buraları dahabi fazla özlemenize neden olur hakaten anadol sevmek yaşatmak çok hazlı bir iş.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdemyavuz

MesajTarih: Cum Ağu 29, 2008 8:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hosgeldiniz

Doğru Pazara Çıktığında Alıcı Bulamaz ama Yalanları Pesin Para İle Satın alırız
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
anadol a2

MesajTarih: Pts Eyl 08, 2008 8:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.... Wink
anadolcuonur

MesajTarih: Pts Eyl 08, 2008 9:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hosgeldiniz aktif olmanız dilegiyle
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
feyzullah

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 6:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anadol dostu hoşgeldiniz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.anadolclub.org Forum Ana Sayfası -> Hoşgeldiniz Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız