| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anadol a2
|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2008 11:12 pm Mesaj konusu: Askerlik |
|
|
Değerli anadol camiası;
Lisans eğitimimi tamamlamamın ardından yapmış olduğum askerlik başvurusu neticesinde aralık ayında askere gidiyorum. ŞU an itibarı ıle gideceğim yer belirli değil. Aralık 1-2-3 tarihlerinden birinde Tuzla Piyade Okulunda sınava gireceğim. Neticeye göre kısa veya uzun dönem askerlik netleşecek ve yer belirli olacak. en azından 6 ay aranıza bulunamayacağım.
Saygılar sevgiler... _________________ Cem Erdoğan |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyavuz
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cem Şindiden Hayırlı Tezkereler senin gibi bir anadolcuyu 2 sene boyunca kaybetmek buyuk kayıp ama vatan icin herseyimiz feda olsun kardesim sindiden hayırlı tezkereler Allah muafak etsin _________________ Erdem Yavuz ><((((º>®
Doğru Pazara Çıktığında Alıcı Bulamaz ama Yalanları Pesin Para İle Satın alırız |
|
| Başa dön |
|
 |
anadol a2
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| erdemyavuz demiş ki: | | Cem Şindiden Hayırlı Tezkereler senin gibi bir anadolcuyu 2 sene boyunca kaybetmek buyuk kayıp ama vatan icin herseyimiz feda olsun kardesim sindiden hayırlı tezkereler Allah muafak etsin |
Erdem yok yaw 2 sene değil... 6 ya da 12 ay yapacagım.... o kadar uzun sürmeyecek ayrılık... gerci gerçek anadolcunun anadolundan.. anadolculardan ayrı gecırdıgı her dakıka, saat gibi gelir insana ne diyeyim.... dileklerin için teşekkür ederim erdem.. _________________ Cem Erdoğan |
|
| Başa dön |
|
 |
hakan dilek
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hayırlı teskereler şimdiden cem.kazasız belasız inşallah |
|
| Başa dön |
|
 |
anadol a2
|
Tarih: Cum Arl 12, 2008 2:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Askerlik yapacağım yer belli oldu. GÜneydoğunun güzel şehirlerinden Gaziantepe gidiyorum. Herkese saygılar sevgiler sunuyorum ... hoşçakalın....  _________________ Cem Erdoğan |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyavuz
|
Tarih: Cmt Arl 13, 2008 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
| anadol a2 demiş ki: | Askerlik yapacağım yer belli oldu. GÜneydoğunun güzel şehirlerinden Gaziantepe gidiyorum. Herkese saygılar sevgiler sunuyorum ... hoşçakalın....  |
Şindiden Hayırlı Teskereler Kardesim ordaki anadollları foto edip resimleri dörtgözle ve senin askerliği bitirmeni bekliyoruz _________________ Erdem Yavuz ><((((º>®
Doğru Pazara Çıktığında Alıcı Bulamaz ama Yalanları Pesin Para İle Satın alırız |
|
| Başa dön |
|
 |
anadolcuonur
|
Tarih: Sal Şub 03, 2009 11:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| mayısta aramızda insallah |
|
| Başa dön |